Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ταπετσαρίες Σκαφών

μοκέτες σκαφών

Ταπετσαρίες Σκαφών

Οι ταπετσαρίες σκαφών είναι μια μεγάλη κατηγορία  εργασιών που αποτελείται από πολλά προϊόντα όπως καθίσματα  οδηγού – συνοδηγού (bucket), στρώματα κρεβατιών, εσωτερικό και εξωτερικό σαλόνι σκαφών, bean bags (poof), ντυσίματα στο εσωτερικό του σκάφους σε ταβάνια και τοίχους, ξαπλώστρες και μαξιλάρια κάθε είδους.

Στην εταιρία μας  εκτός από την ανανέωση των ταπετσαριών σας, δημιουργούμε νέα σχέδια, με καινοτόμα προιόντα εξαιρετικών προδιαγραφών και την υπογραφή στη σχεδίαση και παραγωγή της Βen’s Cover.

Αποκλειστικές  δερματίνες εισαγωγής μας από τους μεγαλύτερους οίκους και υφάσματα με marine προδιαγραφές και ποικιλία σε χρώματα και υφές. Φερμουάρ, κλωστές αλλά και αφρώδη υλικά επιλεγμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Με ειδικές κατασκευές από ξύλο, αλουμίνιο, ανοξείδωτα και πλαστικά υλικά προσφέρουμε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τέλος  προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών όπως  εγχάραξη με λέιζερ, σχεδίαση με υψίσυχνο πρεσάρισμα και κέντημα.  Κάντε το σκάφος σας μοναδικό!

Λέξεις Κλειδιά: ταπετσαρίες εσωτερικού χώρου, ταπετσαρίες εξωτερικού χώρου, καθίσματα bucket, στρώματα, διάφορες ταπετσαρίες

Σας ενδιαφέρει να αλλάξετε την ταπετσαρία του σκάφους σας; Είμαστε στην διάθεσή σας με μοναδικές προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο σκάφους.