Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τέντες Σκαφών

τέντες σκαφών

Tέντες Σκαφών

Οι τέντες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε σκάφος και η σωστή κατασκευή τους εξαρτάται αποκλειστικά από την εμπειρία και την τεχνογνωσία του τεχνίτη.

Η βέλτιστη επιλογή υφάσματος παγκοσμίως  για τέντες σκαφών είναι το ακρυλικό ύφασμα ,έτσι εμείς έχουμε επιλέξει προμηθευτές διεθνούς κύρους  που μας το παρέχουν .

Επιπλέον, σχεδόν σε κάθε τέντα χρησιμοποιείται  διάφανο βινύλιο (ζελατίνη) με υψηλές προδιαγραφές και άριστη ευκρίνεια και διάτρητο ύφασμα (σήτα). Η κάθε τέντα δημιουργείται από μας σε στάδια, από το σχέδιο και την κοπή, το ράψιμο και την τελική τοποθέτηση για απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή.

Αναλαμβάνουμε όλη την κατασκευή χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε για πρόσθετα συνεργεία για τις επιμέρους κατασκευές όπως είναι η κατασκευή του πλαισίου της τέντας.

Μερικά από τα είδη τέντας που μπορούμε να δημιουργήσουμε είναι: τέντα ηλίου (bimini), sprayhood, τέντα πλεύσης , τέντα δωμάτιο, εφελκυόμενα αλλά και ειδικές κατασκευές  με χρήση φωτοβολταϊκών και συστημάτων φωτισμού, κάλυμμα παρμπρίζ με σήτα, πλαϊνά κομμάτια σκίασης με σήτες κλπ.

Σας ενδιαφέρει να αλλάξετε την τέντα του σκάφους σας; Είμαστε στην διάθεσή σας με μοναδικές προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο σκάφους.