Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καλύμματα Σκαφών

Καλύμματα Σκαφών

Αν ψάχνετε καλύμμα για το σκάφος σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την Ben’s Cover.

Custom made καλύμματα, κάλυμμα σκάφους, κάλυμμα μηχανής, κάλυμμα αεροθαλάμων (μπαλονιών), καλύμματα οργάνων, κάλυμμα tender, κάλυμμα τιμονιέρας, κάλυμμα κονσόλας, καλύμματα επίπλων και τραπεζιών, κάλυμμα μαΐστρας (lazy bag), κάλυμμα παρμπρίζ, κάλυμμα Jet Ski, όλα απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του σκάφος του. 

Επιλογές σε υφάσματα ακρυλικά αλλά και πολυεστερικά,   εξειδικευμένα για την απόλυτη προστασία του σκάφους από τις καιρικές συνθήκες και οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα, είτε βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, είτε εκτός.

Βεβαίως εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έχει η εφαρμογή, για να μένει προστατευμένο το εσωτερικό του σκάφους  και το κάλυμμα να έχει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Συμπληρωματικά, συχνά χρειάζεται και  η τοποθέτηση συστημάτων εξαερισμού και  ορθοστατών για ένα σίγουρο αποτέλεσμα στην προστασία και την διατήρηση του σκάφους σας.

Μάθετε εδώ ποιες επιλογές υπάρχουν στα καλύμματα σκαφών και πως επιλέγουμε το κατάλληλο υλικό. 

Σας ενδιαφέρει να αλλάξετε τα καλύμματα του σκάφους σας; Είμαστε στην διάθεσή σας με μοναδικές προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο σκάφους.