Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εξαρτήματα & Gadgets

Εξαρτήματα & Gadgets

Μετά από αρκετή έρευνα για καινοτόμα προϊόντα, ώστε να μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την φροντίδα του σκάφους σας, καταφέραμε να έχουμε έξυπνες και πρακτικές λύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συστήματα εξαερισμού που ράβονται και προσαρμόζονται στα προστατευτικά σας καλύμματα, αναλόγως με τον όγκο της επιφάνειας και τις ανάγκες του κάθε σκάφους.

Επίσης ορθοστάτες κατάλληλοι για να προσαρμόζουν το ύψος του καλύμματος και να δημιουργούνται ρύσεις, ώστε να μην υπάρχουν  κοίλες επιφάνειες και να κατακρατούνται νερά, αλλά και για την τοποθέτηση των εξαεριστικών, όπου χρειαστεί. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουμε στον αέρα να κυκλοφορεί στο εσωτερικό του καλύμματος αποτρέποντας την υγρασία, τη μούχλα και τις φθορές.

Ειδικό λιπαντικό σε πρακτικό μέγεθος για τα  φθαρμένα  από το θαλασσινό νερό μπουτόν με εργονομική λαβή και εύκολη χρήση, αποκλειστικότητα της Ben’s  Cover και πολλά άλλα είδη με σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Σας ενδιαφέρει να ανακαινήσετε το σκάφος σας; Είμαστε στην διάθεσή σας με μοναδικές προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο σκάφους.